360Wellness este primul club non-profit de fitness si aerobic din Romania, deschis in zona Calea Calarasilor/Hala Traian din Bucuresti ce pune la dispozitia membrilor sai programe de fitness si spinning personalizate in functie de varsta, nivelul de pregatire fizica, dar a??i de obiectivele si motivatiile fiecaruia.

Deschis pe Calea Calarasilor nr. 161, et. 3, 360Wellness funcE�ioneazA? printr-un parteneriat cu Social Gym si este un concept nou in Romania si inovativ, fiind primul club non-profit de fitness si spinning care promoveaza un stil de viata activ si un comportament responsabil al membrilor sai fata de comunitate. Scopul clubului este acela de a forma si dezvolta o comunitate a oamenilor activi, preocupati de sport si nutritie echilibrata.

Ceea ce deosebeste clubul de orice alt club de fitness este grija si investitia in dezvoltarea persoanelor defavorizate pentru integrarea acestora pe piata muncii. Astfel, oferim nu doar programe si aparatura de cea mai inalta calitate, dar si programe de dezvoltare personala, oportunitati de networking de calitate in special in zona economiei sociale, precum si oportunitati de a dona timp in proiecte sociale si de implicare in comunitate.

O alta miza a clubului  este aceea de a sustine economia romaneasca si sectorul intreprinderilor sociale din Romania prin promovarea in randul membrilor sai produsele ecologice si/sau romanesti. Profitul obtinut va fi reinvestit in sustentabilitatea clubului, dar si in alte programe sociale ale Centrului de Resurse pentru Cetatenie Activa E�i Asociatiei pentru Inovare Sociala.

Programele personalizate si diversificate, echipamentele noi, de ultima generatie, instructorii cu experienta, produsele bio, flexibilitatea programului a??i evenimentele dedicate membrilor fac parte din experienta unica .

 

Leave a Comment